&

Exclusiu per als hostes de l'hotel ME

+ Supplement

VISITES PRIVADES 

Els Tours que oferim estan dissenyats per a connectar amb el teu costat més creatiu. Feu-nos saber què tens en ment i l’adaptarem al teu dia. Relaxats i frescs, però amb tot el que és important a la ciutat.

Barri Gòtic

Vine amb nosaltres a descobrir els racons més glamurosos del Barri Gòtic. Passeja pels llocs amb més encant: la Catedral, la plaça Reial i les mítiques Rambles. Carrers plens de vida, història, secrets i tradició. Visita a peu

El preu inclou: Guia Oficial en dia laborable, 1 Entrada per persona (Catedral, Museu d’Història o Santa Maria del Mar) i IVA.

Preu per a 2 persones, 3 hores

290
  •  

Barri Gòtic i Museu Picasso

Passeja pels carrers medievals de Barcelona i acaba al Museu Picasso. Picasso va viure diversos anys a Barcelona durant la seva joventut. Descobrim el barri on va viure i l’únic museu Picasso creat durant la vida de l’artista on la majoria de les obres són la seva donació. Visita a peu.

El preu inclou: Guia Oficial en dia laborable, entrada al Museu Picasso per a 2 persones i IVA.

Preu per a 2 persones, 3 hores

300
  •  

El Millor de Barcelona

Visita panoràmica, combinant vistes i passejades, Montjuic, passeig marítim, Sagrada Família exterior. Gaudeix de les explicacions als racons més destacats amb una passejada per apropar-te a les vistes. Tour sense entrades.

El preu inclou: Guia Oficial en dia laborable i transport en taxi per a 2 persones i IVA.

Preu per a 2 persones, 4 hores

460
  •  

Gaudí...i més Gaudí

Gaudí era tan original que encara avui els dissenyadors s’inspiren en la seva obra. Gaudeix de l’experiència coneixent al detall les seves obres mestres més famoses: la Sagrada Família i el Park Güell i una passejada pel Passeig de Gràcia. Inclou entrades a la Sagrada Família i el Park Güell.

El preu inclou: Guia Oficial en dia laborable 2 entrades a la Sagrada Família i Park Güell, transport en taxi per a 2 persones i IVA.

Preu per a 2 persones, 4 hores

536
  •  

Si tens ganes de descobrir el rerapaís…

Montserrat

Gaudeix de la muntanya més màgica i fes una visita a la Patrona de Catalunya que hi és des del segle X. Natura, història i cultura en un lloc emblemàtic per als catalans! Descobreix Montserrat amb el teu guia privat que et farà viure l’experiència.

El preu inclou: Guia Oficial en dia laborable, transport en cotxe tipus Mercedes, entrades per a veure la Moreneta (i escoltar la Escolania, segons horari) i IVA.

Preu per a 2 persones, 5 hores

762
  •  

Cellers

T’agradaria descobrir el Penedès, una de les regions vinícoles més antigues d’Europa? Passa entre les vinyes, descobreix viticultors exclusius i prova grans vins o caves.

El preu inclou: Guia Oficial en dia laborable i transport en cotxe tipus Mercedes, entrada a un celler i IVA.

Preu per a 2 persones, 5 hores

786
  •  

Hi ha molts altres indrets fora de l’animada Barcelona: Sitges, Girona, Besalú, Costa Brava, Tarragona… Explica’ns què t’inspira!.

Si prefereixes gaudir d’un dia d’activitats especials, prova aquestes…

Per a altres experiències, demana el teu pressupost.

 

Visita en iot

Hi ha millor sensació que gaudir de les vistes de Barcelona amb el sol a la cara? Implica’t tant com vulguis, gaudint de les històries amb una copa de cava.

A partir d'una persona, 3 Hores

Demana'ns pressupost
  •  

Tour de Tapes

El menjar és cultura: Gaudeix d’una visita mentre descobreixes la gastronomia local, ja sigui amb tapes, pintxos, llaunes, català, basc, gallec… Forma part de la nostra cultura. Prova-ho!

A partir d'una persona, 3 hores

Demana'ns pressupost
  •  

Tour en helicòpter

Descobreix Barcelona des de les altures! Ja sigui només per la ciutat o fins a Montserrat, hi ha moltes opcions per gaudir d’un Tour molt exclusiu. Et recollim a l’hotel i ens encarreguem de que només et concentris en gaudir de la experiència. El preu varia segons número de persones i vol escollit.

Des de 1 persona

Demana'ns pressupost
  •  

-21% IVA inclòs.

 

-No inclou res que no estigui especificat.

-Entrades segons disponibilitat.

 

-Tots els nostres tours són personalitzables. Digue’ns què t’agradaria.