Costa Brava

Tossa es un antic poble de pescadors que conserva restes de cases de l’època romana. Va ser lloc de refugi durant la Segona Guerra Mundial per a pintors com Chagall i escenari de pel·lícules on participaren artistes com Ava Gardner. Tossa és molt coneguda com a destinació turística de la Costa Brava. 

Peratallada és un poblet esculpit en pedra a 45 minuts de Girona i a 25 minuts de pobles mariners com Calella de Palafrugell. És un dels que millor ha mantingut la seva autenticitat.

A més del Castell-Palau (del segles X i XI), destaca el fossar a una banda del poble i les muralles i de l’Edat Mitjana. És petit, però no parareu de fer fotos.

Pals és un altre poble captivador de la Costa Brava. El nom li ve de “Palus= terreny pantanós” i d’aquí el seu famós arròs. El passeig és encantador, amb carrerons que pugen fins a la famosa torre, única resta d’un antic castell medieval.

Previous
Next

EN 6 HORES (Consulteu-nos per veure les diferents opcions de transport i el temps necessari):

  • Tossa de Mar, on farem una passejada fins a la part més alta per a gaudir de la vista. Després continuarem fins a la ciutat que escullin (Pals/ Peratallada/ Girona ó Besalú), on podem parar a dinar i passejar fins que sigui hora de tornar a Barcelona. 

Per aquest tour cal transport privat.

Per a tots els tours recomanem calçat còmode.

CONTACTEU AMB NOSALTRES PER PREPARAR LA VOSTRA VISITA EXCLUSIVA